Vejret stod Sjørring bi

Billetsalget til Kunst- og Vinmessen tegnede rigtig godt

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dorte Skovsgaard er lærer på Snedsted Skole og i sin fritid arbejder hun med at kreere sølvsmykker fra gammelt sølv, som hun smelter om til smykker.

SJØRRING:Silende regn er godt messevejr. Det var den mening, der blev luftet ved bordet, hvor adgangsbilletterne til årets Kunst- og Vinmesse i Sjørring blev solgt.

Fornemmelsen var ganske givet korrekt. Man skulle på det nærmeste drible sig rundt mellem de mange besøgende i udstillingshallen, hvor 69 udstillere havde slået deres stande op.

Kunst- og Vinmessen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter viste igen i år et stort udbud på, hvordan thyboerne arbejder med deres kreative sider.

Den anden pind i messen er vin, der dog er knap så fremtrædende med fire stande på messen.

Vester Vandet Vinimport ved Jon og Marie-José Katborg er blandt de fire vinudstillere, og de importerer selv deres vine fra Languedoc distriktet i Frankrig.

Jon Katborg fortæller, at de selv henter vinen direkte hos vinbønderne.

- Vi kører til distrikterne, og læsser traileren, fortæller han.

Sædvanen tro er der i hallens centrum opstillet borde, hvor de besøgende kan hvile benene med en kop kaffe og hjemmebag.

Der har publikum et fint udsyn over messen, og til det bageste hjørne, hvor børn var dybt koncentreret med at male på glatte sten, som var indsamlet ved Vesterhavet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.