Frederikshavn

Vejrguderne smiler til blomster-mekkaet i Bangsbo

Weekendens blomsterfestival er Danmarks hyggeligste

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bangsbo Blomsterfestival har åbent lørdag 2. og søndag 3. juni med blomster, udstillinger, og masser af underholdning

FREDERIKSHAVN:Da en gruppe haveentusiaster fra Bangsbo Botaniske Have i 1996 satte det lange ben forrest og gik den allerførste blomsterfestival i møde, var der ingen, der havde regnet med, at man samtidig havde startet en tradition, som nu materialiserer festivalens 23. år her 2. og 3. juni.

Ikke desto mindre blev det sådan, og i dag kan Bangsbo Botaniske Haves Blomsterfestival bryste sig af at have haft et støt stigende besøgstal år efter år.

Titusinder af plante- og haveinteresserede mennesker fra Norge, Sverige og Danmark er årligt valfartet til blomstermekkaet i Frederikshavns sydlige del, og i år bliver med garanti ikke nogen undtagelse.

- Jeg tror roligt, jeg kan sige, at Bangsbo Botaniske Have er Danmarks hyggeligste Blomsterfestival. Og igen i år har vi sørget for, at der er et væld af planter og haverelaterede ting at købe og kigge på. Haveforeninger, amatørgartnere, planteskoler og andre med interesse i haver er med til at skabe rammerne, og jeg kan godt love, at der kan gøres nogle rigtigt gode handler med udstillerne, siger en af Bangsbo Botaniske Haves faddere og krumtap i Blomsterfestivalen, Herluf Johansen.

Der blev gjort mange gode handler under festivalen.

Der blev gjort mange gode handler under festivalen.

I 110 pavilloner inviterer haveforeninger, "amatørgartnere", planteskoler, organisationer og foreninger Blomsterfestivalens publikum indenfor til kreative udstillinger og salg af alverdens planter så som rododendron, alpine planter, klematis, sukkulenter, orkidéer, liljer og mange andre spændende planter.

Blomsterfestivalen er meget andet end blomster og brolæggere.

Festivalen byder også på familievenlige aktiviteter med musik og dans, og derfor er det en god idé at afsætte en dag eller to til at besøge Blomsterfestivalen, så der også bliver tid til at nyde de naturskønne omgivelser i og omkring Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavns sydlige bydel.Calle

Der var pres på midtergangen

Der var pres på midtergangen

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.