Velbesøgt udstilling i Medborgerhuset

300 besøgte kunst- og kreationsmesse i Terndrup

Foto: Privat.

Foto: Privat.

TERNDRUP:Lørdag 6. oktober blev for 5. år i træk afholdt Kunst og Kreation Messe i Terndrup Medborgerhus.

Allerede ved åbningen af Messen var der ca. 50 tilstede og i dagens løb blev Messen besøgt af mellem 250 til 300 personer, hvilket udstillerne syntes var ret flot af en udstilling på den størrelse, og da købelysten hos de besøgende også var stor, var de vældig tilfredse.

Forfatter m.m. Henrik Bugge Mortensen åbnede Messen og fortalte om alle de kunstarter, som egnen er kendt for - lige fra de gamle pottemagere fra Hellum, der ud over de daglige brugsting også fandt tid til at lave ting til glæde for børnene bl. a. den nok så kendte "Piv i røv hest", til de kunstnere, som slog sig ned eller ofte besøgte Rebild området, som Anders Bundgaard i Thingbæk Kalkmine og maleren, der boede i Top Karens hus og som betaling for kost og logi lavede reklameskilt for Karen.

Udover lokalerne hvor udstillingen blev holdt, ligger Medborgerhuset også lokaler til Aktivitetshuset, en del af det tidligere Fræer Center, og der blev der i dagens anledning holdt åbent hus, og rigtig mange af de besøgende til Messen kiggede indenfor for at se de smukke ting, der bliver fremstillet der, når der hver onsdag og torsdag er stor aktivitet i lokalerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.