Velgennemført svømmestævne

Fem klubber var med ved Svømmeklubben Sømærkets stævne

 <i>xx</i>

xx

LØKKEN:Der var deltagelse af svømmere fra ikke mindre end fem klubber i et nyligt afholdt svømmestævne i Løkken.

Svømmeklubben Sømærket gennemførte i weekenden det første stævne i meget lang tid. Der var god opbakning fra svømmeklubberne Søhesten, Snedsted, Sæby og Koldkær. Ca. 50 svømmere var mødt op sammen med trænere, forældre og pårørende.

- Vi er positivt overraskede over det flotte fremmøde, og i klubben Sømærket er vi glade for den fantastiske hjælp og opbakning, som vi har fået af Dansk Svømmeunion, udtaler bestyrelsesmedlem Hanne S Kristiansen.

Hallen har gode rammer til svømmestævner og allerede nu føler klubben sig bedre rustet til at gennemføre fremtidige stævner.

- Det var dejligt at se, at så mange forældre var mødt op og heppede på de unge mennesker. Det var med til at give den helt rigtige stemning i hallen. Stævnet omfattede bl.a. frisvømning, rygsvømning, butterfly og medley og de unge svømmere opnåede flotte resultater. Som afslutning på stævnet var der arrangeret holdkamp, hvor der virkelig blev kæmpet klubberne imellem.

- Vi håber, at Svømmeklubben Sømærket i fremtiden kan tiltrække endnu flere svømmere, der har lyst til at prøve kræfter med vandsporten, slutter Hanne S Kristiansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.