Velkommen til pandruplokalavis.dk

Anne Helene Kahr Thomsen
Anne Helene Kahr Thomsen er journalist og ansvarlig for sitet, og Flemming Dahl Jensen er vores mand i marken og indsamler historier til sitet.
14. september 2016 11:13

Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til denne nye online-udgave af Lokalavisen Sydvestvendsyssel, der fra 21. september hedder Pandrup Lokalavis, hvilket også har givet navn til det nye site.

Her på sitet vil vi dagligt lægge masser af nyheder fra din by og din omegn op. Du vil kunne læse om, hvad der rør sig i samfundet, for vi skriver om det, der interesserer vores læsere i Pandrup, Kaas, Hune, Blokhus, Saltum, Moseby, Ingstrup og Vester Hjermitslev.

Meningen er, at der altid er plads til en frisk historie, så derfor er vores læsere en meget vigtig medspiller.

Kontakt os, hvis du har et tip til en god historie, som du synes, vi skal kigge på. Du er også altid velkommen til selv at sende lidt tekst og billeder, hvis du har afholdt et arrangement.

Vi vil desuden også have masser af foromtaler af arrangementer i nærområdet her på siden, så vi vil rigtigt gerne have dine arrangementsomtaler tilsendt i god tid, så vi kan nå at bringe dem.

Bag sitet er et par velkendte hoveder, nemlig Anne Helene Kahr Thomsen, der er journalist på sitet og ansvarlig for sitet og Flemming Dahl Jensen, der er sites mand i marken.

Og husk: Vi hører rigtigt gerne om, hvad der sker lige der, hvor de du er.

Kontakt journalisten på 98247744 eller på mail: pandruplokalavis@nordjyske.dk

Husk du kan også finde os på Facebook.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...