Tornby

Vellykket Tornby Cup

Turneringen tiltrak i år 1900 deltagere fra hele Skandinavien

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

U10A, som Hjallerup triumferede i, var én ud af tolv rækker i turneringen, der har deltagere i alderen fra 9 til 16 år.

TORNBY:Hallerne rundt om i Hjørring Kommune var i weekenden fyldt godt op med unge håndboldspillere, da den 26. udgave af Tornby Cup blev afviklet. Og turneringen har i følge turneringsleder Henning Sigsgaard forløbet uden de større problemer.

Der var dog lige ved at brede sig panik dagen før turneringsstart, da der udbrød brand i et køleskab, i et af de køkkener, som står for bespisningen af turneringens spillere.

- Det kunne godt have skabt en kritisk situation, men vi fik det heldigvis slukket inden det gik ud over køkkenet, så vi kørt uden problemer hen over weekenden, siger Henning Sigsgaard.

Skandinavisk turnering

Årets turnering har deltagelse af cirka 1900 spillere, hvoraf omkring 700 er fra Norge, mens også enkelte Svenske hold deltager.

Man har dog svært ved at tiltrække hold uden for Skandinavien

- Vi har tidligere haft hold, der kom længere væk fra, men da vi kun er en weekend turnering, er det jo altså begrænset, hvor langt væk fra, vi kan tiltrække folk, så vi må nok holde os til Skandinavien eller måske Nordtyskland, siger Henning Sigsgaard.

Turneringen, der i år blev afviklet i 15 forskellige haller rundt om i kommunen, havde endelig fået et tilmeldingstal der overgik de forrige år.

På grund af sene afbud endte turneringen dog på 1900 deltager, der er på samme niveau som de senere års turneringer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst