EMNER

Velocette-træf i Thy

Der findes omkring 100 motorcykler af mærket velocette i Danmark. 15 af dem plus én fra Sverige var til træf i Thy

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ole Christoffersen var kørt fra Fyn til Thy på sin Velocette fra 1953. Det havde taget 4 1/2 time inklusiv en lille pause.

Lørdag eftermiddag viste 16 motorcykel-ejere deres motorcykler frem bag Dagli' Brugsen i Hundborg. Det var ikke helt almindelige motorcykler der tronede frem på pladsen, men derimod klassikere af mærket Velocette. De 16 velocette-entusiaster kom til træf i Thy fra hele Danmark, og en enkelt kom fra Sverige Der er ikke blevet produceret Velocette-motorcykler siden 1970, men i årtierne inden var det britiske mærke af mange respekteret som det bedste motorcykel-mærke, der kunne købes for penge. - Velocette er bare bedre. De har mange fine detaljer, motoren er fantastisk, de er specielle, og det er bare den bedste motorcykel, siger Peter Jørgensen fra Hundborg, der har arrangeret træffet i Thy. Læs hele artiklen i Thisted Dagblads søndagsudgave