Vemodig afsked for Thomsen

Martin Thomsen spiller søndag sin sidste hjemmekamp på DS Arena

Martin Thomsen tager efter sæsonet springet videre til Silkeborg. Men først veneter en vemodig afsked med DS Arena. Arkivfoto: Torben Hansen

Martin Thomsen tager efter sæsonet springet videre til Silkeborg. Men først veneter en vemodig afsked med DS Arena. Arkivfoto: Torben Hansen

HOBRO:Martin Thomsen har været en stor bestanddel af Hobros eventyrlige rejse, der har ført dem fra bundhold i landets næstbedste række til et hold med gode muligheder for at slutte i top seks i den første sæson i Alka Superligaen.

Men når Hobro har spillet sin sidste kamp i denne sæson, slutter midtbanespilleren med kælenavnet ”Mardo” eventyret et par sider tidligere end holdkammeraterne, da han i stedet skifter til Silkeborg efter sommerferien. Og derfor bliver dagens kamp mod OB hans sidste på DS Arena i denne omgang.

- Det bliver da helt sikkert meget vemodigt, for jeg har virkelig nydt de sidste to og et halvt år af fodboldkarrieren her i Hobro. Det er en klub, der altid har betydet utrolig meget for mig, og derfor bliver det da også svært at sige farvel, siger Martin Thomsen.

- Under kampen er det ikke noget, jeg kommer til at tænke over, men jeg er da ret sikker på, at jeg vil mærke det, når vi går på banen, og så især, når de 90 minutter er overstået. Jeg vil nok bruge lidt længere tid end sædvanlig på at gå banen rundt og sige tak til tilskuerne og give high five til holdkammeraterne og alle de andre omkring holdet. Det bliver da specielt, siger Hobros kreative omdrejningspunkt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.