Vendsyssel er klar til semifinalerne

For andet år i træk er Vendsyssel Elite Badminton blandt de fire bedste hold i Danmark

Thomas Jasper
Foto: Kim Dahl Hansen
Vendsyssel Elite Badminton 26. marts 2018 22:22

BADMINTON: Vendsyssel Elite Badminton (VEB) sikrede sig mandag aften en plads i DM-semifinalerne, da det hjemme i Frederikshavn blev til en 5-1-sejr over Greve i den afgørende kvartfinale.

For en uge siden spillede to hold 3-3 i Greve, men på hjemmebanen lykkedes det vendelboerne at trække det længste strå.

VEB tog teten fra start, da Beiwen Zhang i vanlig suveræn stil vandt sin damesinglekamp over Michelle Skødstrup med 21-9, 21-10

Det var til gengæld en streg i regningen, at damedoublen førte til, at Greve fik udlignet til 1-1. Emma Wengberg og Clara Nistad kunne ikke følge op på sidste uges sejr over de to Greve-søstre Rikke Søby Hansen og Ditte Søby Hansen, der vandt i to sæt med cifrene 21-18, 21-18.

Efter mixeddoublen var der dog igen grund til jubel i Arena Nord. Jacco Arends og Cheryl Seinen fik revancheret sidste uges nederlag, da Isabella Nielsen og All England-semifinalisten Mathias Christiansen blev besejret efter tre tætte sæt.

Herredoublen med Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede fik kritik fra VEB-træner Allan K. Nielsen efter sidste uges nederlag til David Daugaard og Rasmus Kjær Pedersen, men mandag fik de to VEB-spillere oprejsning med en sejr på 21-19, 21-19 over de to Greve-spillere. Den sejr bragte Vendsyssel foran 3-1, og så var hjemmeholdet kun en sejr fra at have sikret sig semifinalebilletten.

Den kom, da Greves Kim Bruun i tredje sæt af herresingleopgøret mod Raul Must måtte trække sig, og så var Vendsyssels sejr i hus.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...