Vendsyssel Festival i Hune og Ingstrup

Jørgen Skyttegaard spiller i Hune. ArkivfotHUNE: Hune Kirke lægger i morgen, fredag, rum til en koncert, der er et led i Vendsysel Festival.
Solooboist Jørgen Skyttegaard og organist og cantor Preben Nørgaard Christensen kommer med et spændende repertoire, der spænder fra Bach, Händel og Telemann frem til Whitlock og Britten.
Jørgen Skyttegaard har den smukkeste bløde klang, når han spiller på sin obo.
 Han er uddannet på Københavns Musikkonservatorium og har suppleret uddannelsen med studier i udlandet hos så forskellige oboister såsom Zanfini, Pierlot, Bourgue, Koch, Holliger og Hunt.
<b>Solooboist i 40 år
</b>Jørgen Skyttegård har været Aalborg Symfoniorkesters solooboist i 40 år. Han har i de sidste 25 været formand for Pro Misica samt dirigeret spillet kammermusik og undervist.
Preben Nørgaard Christensen er organist og kantor i Thisted. 
Han er leder af Thisted Drenge- og Mandskor, som giver koncert i Hune Kirke, 10. august.  
Desuden er han tilsluttet Aalborg Symfoniorkester som

Jørgen Skyttegaard spiller i Hune. ArkivfotHUNE: Hune Kirke lægger i morgen, fredag, rum til en koncert, der er et led i Vendsysel Festival. Solooboist Jørgen Skyttegaard og organist og cantor Preben Nørgaard Christensen kommer med et spændende repertoire, der spænder fra Bach, Händel og Telemann frem til Whitlock og Britten. Jørgen Skyttegaard har den smukkeste bløde klang, når han spiller på sin obo. Han er uddannet på Københavns Musikkonservatorium og har suppleret uddannelsen med studier i udlandet hos så forskellige oboister såsom Zanfini, Pierlot, Bourgue, Koch, Holliger og Hunt. <b>Solooboist i 40 år </b>Jørgen Skyttegård har været Aalborg Symfoniorkesters solooboist i 40 år. Han har i de sidste 25 været formand for Pro Misica samt dirigeret spillet kammermusik og undervist. Preben Nørgaard Christensen er organist og kantor i Thisted. Han er leder af Thisted Drenge- og Mandskor, som giver koncert i Hune Kirke, 10. august. Desuden er han tilsluttet Aalborg Symfoniorkester som

HUNE:Hune Kirke lægger i morgen, fredag, rum til en koncert, der er et led i Vendsysel Festival. Solooboist Jørgen Skyttegaard og organist og cantor Preben Nørgaard Christensen kommer med et spændende repertoire, der spænder fra Bach, Händel og Telemann frem til Whitlock og Britten. Jørgen Skyttegaard har den smukkeste bløde klang, når han spiller på sin obo. Han er uddannet på Københavns Musikkonservatorium og har suppleret uddannelsen med studier i udlandet hos så forskellige oboister såsom Zanfini, Pierlot, Bourgue, Koch, Holliger og Hunt. Solooboist i 40 år Jørgen Skyttegård har været Aalborg Symfoniorkesters solooboist i 40 år. Han har i de sidste 25 været formand for Pro Misica samt dirigeret spillet kammermusik og undervist. Preben Nørgaard Christensen er organist og kantor i Thisted. Han er leder af Thisted Drenge- og Mandskor, som giver koncert i Hune Kirke, 10. august. Desuden er han tilsluttet Aalborg Symfoniorkester som cembalo og orgel solist. Også i Ingstrup afvikles en festival-koncert. Duo Modus i Ingstrup Søndag danner Ingstrup Kirke ramme om en koncert for violin og accordeon. Det er den meget velspillende Duo Modus, der gæster Ingstrup Kirke som et led i Vendsyssel Festival. De to musikere i Duo Modus er violinisten Marta Libalova, som stammer fra Prag, men er bosat i Tønder, samt accordeon-spilleren Jytte von Rüden, som er dansk men bosiddende i Flensborg. Begge kvinder fungerer til daglig som undervisere på Det jyske Musikkonservatorium i Århus. Duoen har tidligere høstet store bifald og megen rosende omtale fra musikkritikere.