Vendsyssel glemte at snøre sækken

Tæt på at ryste Skovshoved, men tabte DM-semifinalen 1-4

Yao Jie var anset som Vendsyssels bedste kort, men mistede pusten og tabte knebent til 17-årige Natalia Koch Rohde. Foto: Henrik Bo

Yao Jie var anset som Vendsyssels bedste kort, men mistede pusten og tabte knebent til 17-årige Natalia Koch Rohde. Foto: Henrik Bo

SKOVSHOVED:Skovshoveds guldfavoritter var en overgang rystet, men Vendsyssel Elite Badminton (VEB) fik ikke snøret sækken og tabte DM-semifinalen 1-4.

De to åbningskampe udviklede sig til gysere, som VEB var tæt på at vinde, men i den afgørende fase var marginalerne og dommerkendelserne ikke med vendelboerne.

Føring smidt væk

VEB gik glip af den forventede sejr i damesingle, da Yao Jie satte en 18-15 føring i tredje sæt over styr mod stortalentet Natalia Koch Rohde, der sejrede 23-21.

Samtidig følte den undertippede VEB-damedouble med Camilla Sørensen og Maiken Falk Hoffmann sig snydt i flere vigtige situationer mod Mette Viscovich og Anne Skelbæk, der vandt tredje sæt 21-17.

Foran 2-0 var det en smal sag for Skovshoved at køre holdsejren i hus.

Peter Mikkelsen tegnede sig for VEB’s enlige gevinst, men samtidig vandt Skovshoved som ventet herredoublen, inden Jan Ø. Jørgensen afgjorde matchen til Shovshoveds fordel ved at besejre Eric Pang 21-13, 21-15. Dermed var den resterende mixeddouble uden betydning og blev afbrudt.

VEB skal nu spille bronzematch tirsdag 16. april. Det sker på udebane mod taberen af mandagens semifinale mellem Team Skælskør-Slagelse og Greve.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.