Håndbold

Vendsyssel Håndbold tæt på en redning

Konkurs i ligaklubben Slagelse FH sender VH over streg til kvalifikation

Julie Thomsen og holdkammeraterne fra Vendsyssel Håndbold er tæt på at forny billetten til 1. division.Foto: Peter Broen

Julie Thomsen og holdkammeraterne fra Vendsyssel Håndbold er tæt på at forny billetten til 1. division.Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel Håndbold er uden selv at spille kommet et pænt stykke nærmere endnu en sæson i kvindernes 1. division i håndbold.

Baggrunden er, at Dame Håndbold Ligaens bundhold fra Slagelse FH af Skifteretten er erklæret konkurs, og udover at alle holdets kampe i ligaen nulstilles, som om de ikke har været spillet, bliver klubben også tvangsnedrykket til 2. division med virkning fra den kommende sæson.

Turneringsteknisk placeres Slagelse FH på såvel sidstepladsen i Dame Håndbold Ligaen som på sidstepladsen i 1. division, og det får betydning for de nederst placerede hold i 1. division, hvor Vendsyssel Håndbold indtager pladsen som nummer 10 ud af 14 hold.

Med Slagelse FH's indplacering som nummer 14 i rækken avancerer Vendsyssel Hånbold til nummer ni, og hvis klubben formår at holde den placering i de resterende fem kampe, undgår de både direkte nedrykning og et kvalifikationsspil.

- Vi er tæt på en redning i 1. division, og det gør det meget lettere for os i forhold til næste sæsons forberedelser, siger VH-direktør Jan Hansen.

VH kan næsten reelt sikre sig i rækken med en sejr i weekendens udekamp mod Lyngby, og efter gode præstationer mod Silkeborg og SK Aarhus er det ikke helt urealistisk.

- Slagelse FH's degradering kan give os helt andre muligheder for at forberede næste sæson, og vi er godt i gang med at sikre os den nødvendige spillertrup, ligesom vi er i kontakt med flere træneremner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst