Håndbold

Vendsyssel Håndbold undrer sig over DHF

2.divisionsklubben ser ud til at være blevet snydt for en plads i landets næstbedste håndboldrække

Direktør Jan Hansen (tv.) undrer sig over hvorfor Rødovre har fået pladsen i 1.division i stedet for Vendsyssel Håndbold. Foto: Kurt Bering

Direktør Jan Hansen (tv.) undrer sig over hvorfor Rødovre har fået pladsen i 1.division i stedet for Vendsyssel Håndbold. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:2.divisionsklubben Vendsyssel Håndbold undrer sig over Dansk Håndbold Forbund.

På trods af at de ambitiøse vendelboer står som hold nummer ét på forbundets reserveliste - altså blandt de hold, der kommer i betragtning, hvis der af den ene eller anden grund forsvinder mandskaber fra rækken ovenover er Rødovre blevet tildelt en plads i den næstbedste række, der er opstået, fordi Stjernen fra Odense har trukket sit hold.
- Jeg synes det er en smule amatøragtigt af forbundet. Hvis de har lavet om på kriterierne kunne det være rart, hvis vi var blevet orienteret om det. Og jeg godt, at det er feriesæson, men mails og telefon kan man vel altid komme i nærheden af, siger Jan Hansen.
For Vendsyssel Håndbold er pladsen på reserveholdslisten sidste chance for at komme op i landets næstebedste række, efter holdet selv kiksede i oprykningsspillet i sidste sæson.
Og derfor vil det være en kærkommen håndsrækning for den ambitiøse nye håndboldklub, der på sigt gerne vil være en medspiller i landets bedste række.
- Vi forholder os til, at der er en reserveholdsliste, og da vi ikke har fået nogen anden besked, så regner jeg med, at vi står som nummer et på den liste. De må i det mindste kunne give os en forklaring, hvis tingene lige pludselig har ændret sig. For de kan jo ikke bare lave om på rækkefølgen, som det passer dem, siger Jan Hansen.
NORDJYSKE ville gerne have haft en forklaring fra Dansk Håndbold Forbund. Denne type sager rangerer under turneringsansvarlig Frank Smith, men han har ikke besvaret vores opkald.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst