Vendsyssel har store forventninger til islænding

Lejesvend kan få sin Vendsyssel-debut søndag mod AGF

Thomas Jasper
Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou har store forventninger til sin nytilkomne islænding. Arkivfoto: Michael Koch
Vendsyssel FF 2. september 2018 07:44 - Opdateret 3. september 2018 07:17

FODBOLD: Kort inden transfervinduet smækkede i fredag aften lejede Vendsyssel FF Jón Dagur Thorsteinsson i engelske Fulham, og den islandske midtbanespiller kan få sin debut i søndagens udekamp mod AGF.

Og i Vendsyssel er der store forventninger til lejesvenden.

- Jeg har forventninger til, at det er en spiller, der kan gå ind og hjælpe os omgående. Det, vi allerede har set fra ham til træning, har set godt ud. Man kan mærke, at han kommer fra en Premier League-klub og allerede også er fast mand på det islandske U21-landshold, siger Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou.

Vendelboerne er dog ikke nødvendigvis færdige med at hente spillere til. Det er således fortsat muligt at tilknytte klubløse spillere.

- Vi må se, hvad der er muligt. Vi har nogle spillere ude, og det tager lidt længere tid at få dem tilbage, end vi havde regnet med. Hvis der er udsigt til, at de skal være ude det meste af efterået, kan det godt være, at vi gør noget, siger Jens Berthel Askou.

I søndagens kamp mod AGF skal Vendsyssel op mod Superligaens stærkeste defensiv. AGF har kun indkasseret tre mål i sæsonens første syv kampe.

- Men jeg har også set kampe, hvor modstanderne har brændt mange chancer. Nu har de også lige solgt deres målmand, og han har reddet dem nogle gange, så vi må se, om det kan blive kampafgørende, siger Jens Berthel Askou.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...