Vendsyssel henter ukrainsk angriber

Myroslav Slavov kommer til Hjørring fra den tyske 3. bundesliga

Anders Kjærgaard
Foto: Vendsyssel FF
Vendsyssel FF 3. september 2018 18:29 - Opdateret 4. september 2018 12:33

FODBOLD: Vendsyssel FF har brugt mandagen på at hente forstærkning til angrebet.

Klubben har således skrevet en etårig kontrakt med den 27-årige ukrainer Myroslav Slavov.

Han beskrives som en stor og hovedstødsstærk angriber, der senest har spillet i Chemnitzer FC i den tyske 3. Bundesliga.

Myroslav Slavov var ved transfervinduets lukning kontraktløs, og Vendsyssel FF har derfor fået dispensation til at indgå kontrakt uden for transfervinduet.

- Vi var i den sidste del af transfervindue meget aktive i forhold til at tilføre holdet en anden type angriber end dem, vi allerede har i truppen. Det har vi efter min bedste overbevisning fundet i Myroslav. Med sine 197 centimeter og store styrke i hovedspillet bliver han noget af en mundfuld for de fleste forsvar. Vi kan med denne tilgang lægge yderligere en dimension til den offensive del af vores spil, siger sportschef Mogens Krogh i en pressemeddelelse.

Myroslav Slavov glæder sig til at tørne ud i Superligaen.

- Efter flere år i Tysklands tredjebedste række ser jeg frem til at prøve kræfter med den danske liga. Jeg har trænet med Vendsyssel FF et par gange og så kampen mod AGF. Vendsyssel FF har en trup med unge meget talentfulde spillere med en enorm energi, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg er overbevist om at jeg med mine kompetencer, rutine og ro kan hjælpe holdet og klubben til at opfylde de ambitiøse mål, siger ukraineren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...