Vendsyssel jagter tredjepladsen

En sejr over Lyngby kan få stor betydning for vendelboerne

Chris Sørensen og Vendsyssel FF kan overtage tredjepladsen med en sejr over Lyngby. Arkivfoto: Lars Pauli

Chris Sørensen og Vendsyssel FF kan overtage tredjepladsen med en sejr over Lyngby. Arkivfoto: Lars Pauli

HJØRRING:Med en sejr i lørdagens hjemmekamp mod Lyngby kan Vendsyssel FF overtage tredjepladsen i landets næstbedste fodboldrække fra de kongeblå gæster, der blot er et point foran Ove Christensens tropper.

Inden denne spillerunde har vendelboerne seks point at give af ned til HB Køge på syvendepladsen, og derfor kigger man ikke kun opad i tabellen.

- Vi er tæt på Lyngby, men holdene under os er også kommet tættere på. Det kan gå begge veje, men tredjepladsen er en motivationsfaktor i sig selv. Det ville have stor betydning for spillerne, klubben og omgivelserne. Vi er så tæt på, og vi har nogle forhåbninger om, at vi kan gribe chancen, siger Chris Sørensen.

Altid betydning

Vendsyssel FF fik sat en stopper for en kedelig stime med 10 kampe uden sejr i den seneste kamp, hvor Brønshøj blev besejret, og det har kunnet mærkes på træningsbanen i denne uge.

- Sejre har selvfølgelig altid betydning for den daglige gang i klubben. Det skal der ikke være tvivl om, fastslår Chris Sørensen.

Der er kampstart på Hjørring Stadion klokken 14.30, og af klubbens hjemmeside fremgår det, at der er gratis entré til topkampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.