Vendsyssel kan begynde at drømme

Førstepladsen er pludselig indenfor rækkevidde

Hvis alt flasker sig for Vendsyssel Håndbold, så kan sæsonen ende med en oprykningsfinale. Arkivfoto: Peter Broen

Hvis alt flasker sig for Vendsyssel Håndbold, så kan sæsonen ende med en oprykningsfinale. Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:I sidste sæson tabte Vendsyssel Håndbold en tæt udekamp mod Lyngby med en enkelt træffer. Lørdag gæstede de Lyngby i lidt af en topkamp i kvindernes næstbedste række, og denne gang blev det til en sikker sejr på hele 33-26.

Dermed er Vendsyssel Håndbold næsten sikre på en plads blandt de tre bedste hold med et forspring på fem point ned til Roskilde, der dog har spillet en kamp færre.

Og Roskilde spiller i den kommende weekend mod topholdet SønderjyskE, der pt. er fire point foran Vendsyssel.

- Hvis Roskilde nu kan vinde næste weekend, så er der jo pludselig en chance for, at sæsonen kan slutte med en kamp i Arena Nord mellem os og SønderjyskE, hvor vinderen rykker direkte op. Og det vil jo være et fuldstændigt vanvittigt scenarie, siger træner Lars Rasmussen.

- Men vi er nødt til at fokusere og tage en kamp af gangen. Vi har selv en ekstremt vanskelig kamp mod Ajax 1. marts og taber vi den, så kan vi pludselig selv komme under et gevaldigt pres, siger han.

- Alt i alt må jeg bare konstatere, at jeg er utroligt stolt af det her mandskab. Det er vanvittigt så meget pigerne har flyttet sig på de sidste 20 måneder, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden