Sport

Vendsyssel kan nå toppen i Helsingør

Jens Kristian Sørensen kræver dog forbedringer i udebaneniveauet

Arkivfoto: Kurt Bering

Arkivfoto: Kurt Bering

HJØRRING:Resultaterne i Bet25 Ligaen (1. division) har flasket sig således for Vendsyssel FF, at de med en sejr søndag over Helsingør overtager førstepladsen. Og så vil de ovenikøbet have en kamp i baghånden.

Det store spørgsmål inden dagens udekamp er dog, hvor hårdt onsdagens pokalkamp mod AaB har tæret på kræfterne. Det blev skønne spildte kræfter i form af et 2-0-nederlag.

Cheftræner Ove Christensen har udtaget en næsten identisk trup. Eneste forskel er, at Ruben Winther erstatter Thomas Hansen i truppen. Bjarke Jacobsen er fortsat skadet.

- I Helsingør møder vi et hold, der har været rigtig stærke på hjemmebane og fået maksimumpoint. Selv har vi spillet et par mindre prangende udekampe, som vi skal have revancheret, så selv om vi møder en oprykker, venter der os en svær opgave, siger Jens Kristian Sørensen til Vendsyssel FF’s hjemmeside.

Helsingør trænes af den tidligere FCK-spiller Christian Lønstrup. På holdkortet er desuden rutinerede spillere som Rasmus Minor, Jonas Hebo og Mads Laudrup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst