Vendsyssel kørte Roskilde over

Vendsyssel FF fik storsejr på hjemmebane

Søren Olsson
Vendyssel FF var klart det bedste hold på banen, da FC Roskilde blev sendt hjem med en sæk på 5-0. Foto: Lars Pauli
Vendsyssel FF 18. september 2016 15:34 - Opdateret 19. juni 2017 15:45

HJØRRING: Med en sejr på 5-0 over FC Roskilde har Vendsyssel FF langt om længe fået kontakt med det store midterfelt i 1. division.

Alligevel er holdet stadig på en placering under nedrykningsstregen på grund af målscoren, men holdet har blot et point op til sjettepladsen i en ekstremt tæt række.

Den stensikre sejr var den tredje i fire kampe for vendelboerne, der nu kan begynde at kigge opad i tabellen. For det spil de leverede mod Roskilde vidner om langt større kvalitet end en bundplacering.

Allerede efter 15 sekunder kunne holdet være kommet foran, da Thomas Dalgaard trykkede af et godt stykke ude fra, men i to omgange lykkedes det for Frederik Schram at få reddet. Bare sekunder senere havde Dalgaard en friløber, der igen blev afværget.

Derfor måtte Vendsyssel FF vente til det syvende minut på føringsmålet. Et hjørnespark blev slået tæt under mål, og i et par omgange lykkedes det for Søren Henriksen at prikke bolden det sidste stykke ind over stregen.

Kort efter den halve time efter en periode med masser af pres fra hjemmeholdet og kun sporadiske forsøg på dødbolde fra gæsterne, blev det også 2-0. Chritisn Overby sendte bolden ind i feltet til Thomas Dalgaard og efter en dribling og to skudfinter, sendte han bolden fladt over i det fjerne hjørne - en fremragende soloaktion.

10 minutter senere blev det også 3-0 efter et forrygende angreb.. Thomas Dalgaard satte en mand af i højre side, spillede bolden videre til Overby, og han sendte den første gang videre med et fladt indlæg, som brasilianske Tiago de Leonco kunne løbe lige ind i og prikke forbi Frederik Schram.

FC Roskilde skiftede to mand i pausen - blandt andre kom den tidligere Superligaspiller Bo Storm på banen - men det var Vendsyssel, der fortsatte med at kreere de store chancer, og Thomas Dalgaard burde have scoret sit andet mål i kampen.

I stedet blev det brasilianske Tiago de Leonco, der tog rollen som dobbelt målscorer. Halvvejs inde i anden halvleg sendte han et godt dykkende langskud afsted mod det fjerne målhjørne, og det kunne Frederik Schram ikke nå op til.

5-0 blev det 13 minutter før tid. Thomas Dalgaard nåede lige frem til en dyb bold på baglinjen, og i liggende stilling sendte han bolden ind foran mål, hvor en udækket Jens-Kristian Sørensen kunne score for anden kamp i træk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...