Vendsyssel meget tæt på aftale med prøvespiller

Edin Murga er detaljer fra at blive Vendsyssel FF-spiller, oplyser Ove Christensen

Ove Christensen har været meget glad for det han har set fra Edin Murga, selvom Murga kostede et mål i kampen mod Thisted. Arkivfoto: Grete Dahl

Ove Christensen har været meget glad for det han har set fra Edin Murga, selvom Murga kostede et mål i kampen mod Thisted. Arkivfoto: Grete Dahl

HJØRRING:Offensivspilleren Edin Murga ligner en ny Vendsyssel FF-spiller. Det fortæller klubbens cheftræner Ove Christensen til NORDJYSKE onsdag aften.

- Vi satser og håber på, at få en aftale på plads med ham hurtigst muligt, siger Ove Christensen, der onsdag aften havde prøvespilleren i aktion i en træningskamp mod Thisted FC.

Kampen endte med en 2-1-sejr til Thisted, men Edin Murga stod for Vendsyssels eneste mål.

- Til gengæld koster han os også et mål i den anden ende, fordi han spiller med hæl og tå i vores forsvarszone, fortæller Ove Christensen, der alligevel er imponeret af den 20-årige bosnier, der har stået uden kontrakt siden i sommer, hvor han spillede for AEK Athen.

En lynhurtig og sød fyr

- Han har lavet et kæmpe stykke arbejde og han er en sød fyr. Han er lynhurtig, en rigtig god dribler, svær at fange og han har et godt spark, siger cheftræneren.

Han erkender dog, at det langt fra er en færdigsleben diamant, han har fat i.

- Hver gang han sparker får den 120 km i timen, og han ville måske score dobbelt så mange mål, hvis han sendte kuglen af sted med 60 km i timen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han har et potentiale, vi kan være med til at forløse, siger Ove Christensen.

Hvis de sidste detaljer kommer på plads, vil Edin Murga være den syvende nye spiller, Vendsyssel FF byder velkommen til i vinterpausen, hvor man også har sagt farvel til ni.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.