Vendsyssel øjner et varmt vinterhi

Jens-Kristian Sørensen satser stærkt på at slutte året med en sejr

Jens-Kristian Sørensen scorede kampens sidste mål, da Vendsyssel FF vandt sæsonens første indbyrdes opgør mod FC Roskilde med 5-0. Arkivfoto: Lars Pauli

Jens-Kristian Sørensen scorede kampens sidste mål, da Vendsyssel FF vandt sæsonens første indbyrdes opgør mod FC Roskilde med 5-0. Arkivfoto: Lars Pauli

HJØRRING:Vendsyssel FF kan overtage førstepladsen i 1. division med en hjemmesejr i søndagens topkamp mod FC Roskilde, og da der samtidig er tale om årets sidste kamp, vil tre point give vendelboerne det bedst tænkelige vinterhi.

- Stillingen betyder ikke så meget lige nu. Den er først vigtig efter 33 spillerunder. Vi har en kamp, som skal vindes, og det fylder mest i vores hoveder, men det er selvfølgelig en ekstra bonus, at vi kan komme op og ligge nummer et. Det ville være dejligt i vinterpausen, men det er nu vigtigst, at vi leverer en god præstation og vinder, siger Jens-Kristian Sørensen.

Roskilde har blot tabt en enkelt af de ni seneste kampe i 1. division, og den solide stime har sendt holdet op på en øjeblikkelig tredjeplads i tabellen. Roskilde kan dermed også overhale Hobro IK og overtage duksepladsen, hvis gæsterne henter en sejr i Hjørring.

- Roskilde er gode med bolden. Hvis de får tid og plads til det, er de blandt rækkens bedste hold rent offensivt. De har nogle dygtige spillere, og der er også et par stykker, der kan lave mål. Det får vi forhåbentlig lukket ned for, så det ikke bliver en kamp på deres præmisser, siger Jens-Kristian Sørensen.

Kampen på Bredbånd Nord Arena i Hjørring starter klokken 13.45, og der er gratis entré.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.