Vendsyssel FF

Vendsyssel overvintrer på andenpladsen

Sluttede dog efteråret med dumt pointtab på hjemmebane

Simon Okosun bragte VFF foran kort før pausen, men i anden halvleg fik Helsingør vendt kampen på hovedet. Arkivfoto: Hans Ravn

Simon Okosun bragte VFF foran kort før pausen, men i anden halvleg fik Helsingør vendt kampen på hovedet. Arkivfoto: Hans Ravn

HJØRRING:Det ser fortsat mere end lyst for Vendsyssel FF i kampen om at rykke op i Superligaen, men træner Ove Christensen kan ikke være tilfreds med den anden halvleg, som hans mandskab leverede i søndagens kamp mod FC Helsingør, der kunne tage fra bredbånd Nord Arena med en sejr på 3-2.

Vendsyssel var ellers klart bedst i kampen første 45 minutter og skabte flere gode chancer, men det var gæsterne tog føringen på en omstilling, da Hallur Hansson tabte en duel på midten efter et VFF-hjørnespark, og til sidst kunne Anders Holst bringe Helsingør i front fra tæt hold.

Men i de sidste fem minutter af første halvleg fik Vendsyssel vendt kampen på hovedet. Først kunne Bjarke Jacobsen sparke kuglen ind fra sin placering i det lille felt efter glimrende forarbejde fra dagens frontløber Rune Frantsen, der snød sin oppasser og kom til baglinjen.

Og lige før pausefløjtet kom VFF så foran i en lidt kontroversiel situation. På et hjørnespark var der masser af trafik i det lille felt. Simon Okosun fik hovedet på, og selvom bolden blev clearet på stregen, så var linjedommeren ikke i tvivl og dømte bolden over stregen.

Gæsterne brokkede sig i vilden sky, men det førte kun en advarsel til keeper Mikkel Bruhn med sig.

VFF havde chancen for at lukke kampen i starten af anden halvleg, da Rune Frantsen kom fri i dybden, men Rasmus Minor kom tilbage og afværgede med en fremragende defensiv aktion.

Og så var det som om, VFF gav initiativet fra sig. Gæsterne fik mere og mere spil, og i det 73. minut kombinerede holdet sig flot igennem i venstresiden. I feltet satte Martin Koch sin mand af med en elegant dribling og udplacerede så sikkert Jesper Christiansen i målet.

Og bare to minutter senere blev det så 3-2 til gæsterne. Martin Koch fik en friløber, og selvom Jesper Christiansen fik foden på skuddet, så hoppede den alligevel ind over stregen.

Dermed slutter VFF efteråret på en andenplads fem point efter Lyngby - dog for en kamp færre spillet. Og der er seks point ned til Vejle på den fjerdeplads, der ikke giver oprykning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.