Vendsyssel-profil: Utroligt tungt lige nu

Bjarke Jacobsen var dybt skuffet over den missede superligaoprykning

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Skuffelsen stod malet i ansigtet på Vendsyssel-spillerne, da det sidste fløjt søndag lød på Bredbånd Nord Arena. Horsens havde marginalerne på deres side og vandt playoff-kampen om en plads i Alka Superligaen med 1-3.

- Det er svært at sætte ord på lige nu, for det er utrolig tungt. Jeg skal lige hjem og have det hele lidt på afstand, lød det fra en fåmælt Bjarke Jacobsen straks efter kampen.

Vendsyssel spillede ellers en god første halvleg og gik fortjent til pause foran 1-0.

- Der havde vi en god fornemmelse, men fra starten af anden halvleg fik de lagt tryk på os med en masse indkast og hjørnespark. Der var vi ikke gode nok til at holde fast i bolden, og så udlignede de til 1-1. Det var lidt op ad bakke, uddyber Bjarke Jacobsen.

Han anerkender, at AC Horsens set over 180 minutter var en tand skarpere.

- De havde lige et par procenter mere end os i duelspillet, og det blev udslagsgivende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden