Sport

Vendsyssel: Skal i oprykningsspil

Vendsyssel Håndbold tager søndag hul på jagten på oprykning til landets bedste række

Lærke Christensen er skiftet til SK Aarhus. Arkivfoto: Peter Broen

Lærke Christensen er skiftet til SK Aarhus. Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel Håndbold skal igen i denne sæson på jagt efter oprykning til kvindernes bedste håndboldrække.

I sidste sæson tabte holdet i oprykningsspillet til Skive, der dog siden gik konkurs, hvorfor vendelboerne i denne sæson ikke er i konkurrence med en nedrykker fra landets bedste række.

- Min forventning er, at vi som minimum bliver en del af oprykningsspillet. Det er selvfølgelig en fordel, at der ikke er nogen nedrykker fra ligaen, men på den anden side har Ajax oprustet godt, og derfor må de være favoritter til at tage den direkte oprykningsplads, siger den nye Vendsyssel-træner Jan Ottosen.

I sommerpausen har Vendsyssel måttet sige farvel til profiler som Lærke Christensen og Ditte Aaen, men det ryster ikke Jan Ottosen, der har afløst Lars Rasmussen på trænerbænken.

- Det er nogle gode spillere, vi har mistet, men jeg er alligevel ret optimistisk. Vi har også fået gode spillere ind, ligesom de, der spillede sidste år, har fået mere rutine. Jeg forventer, at vi har et hold, der er på niveau med det, vi havde i sidste sæson, siger Jan Ottosen, der samtidig slår fast, at der kommer yderligere tilføjelser til den nuværende trup.

Sikkert er det, at Vendsyssel må påtage sig favoritværdigheden i søndagens sæsonpremiere, hvor TMS Ringsted kommer på besøg i Arena Nord.

- Vi vil rigtig gerne godt fra land og vise vores hjemmepublikum, hvad vi står for. Vi går selvfølgelig efter de to point, siger Jan Ottosen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst