Vendsyssel skal møde oprykningsfavorit

Ove Christensen har stor respekt for Silkeborg før søndagens møde

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

HJØRRING:Silkeborg har henover sommerpausen forstærket holdet med blandt andre den tidligere Hobro-profil Martin Thomsen og den forhenværende Vejle-angriber Andreas Albers.

Derfor er det en modstander, der aftvinger respekt hos Vendsyssel-træner Ove Christensen forud for søndagens møde i Hjørring.

- Det er lidt paradoksalt, men det hold, de har nu, er jo i virkeligheden bedre end det, der spillede i Superligaen i sidste sæson. Det bliver afgjort en svær opgave for os, men det bliver også en spændende opgave, for vi tror selvfølgelig på, at vi kan udfordre dem, siger Ove Christensen.

Vendsyssel FF kan således bruge kampen til at få den første pejling af, hvor holdet står i forhold til at indfri drømmen om at snuppe en af de tre oprykningspladser, efter at vendelboerne i sidste weekend vandt 2-0 over Skive i premieren.

- Vi var glade for den indsats, vi leverede i Skive, for det var godt på flere parametre. Sejren gav os en masse selvtillid, fordi vi langt om længe vandt, efter at vi tabte de sidste tre kampe i sidste sæson. Vi er stadig ikke på det niveau, vi forventer at nå senere på sæsonen, men vi er godt på vej, siger Ove Christensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.