Vendsyssel-talent skifter til Aarhus

Lærke Christensen skifter fra Vendsyssel Håndbold til SK Aarhus til sommer

Til sommer er Lærke Christensen færdig i Vendsyssel Håndbold. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Til sommer er Lærke Christensen færdig i Vendsyssel Håndbold. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel Håndbold må til sommer vinke farvel til et ungt talent. 18-årige Lærke Christensen rykker nemlig til SK Aarhus, som ligger i midten af Boxer Dameligaen. Det skriver Lærke Christensens nye klub i en pressemeddelelse.

- Vi har været i dialog med Lærke og hendes familie igennem næsten to år, så det er jo fantastisk, at det nu udmønter sig i en aftale mellem Lærke og SK Aarhus. Lærke er et helt unikt talent på højre back, som ganske givet vil profitere markant af det træningsmiljø, hun nu kommer til at indgå i, siger assistenttræner i SK Aarhus, Thomas Høst.

Lærke Christensen har skrevet en toårig kontrakt med Aarhus-klubben.

SK Aarhus har samme værdier

Højrebacken, der er 187 cm høj, bliver student til sommer. Derfor er tidspunkt passende for et skifte, og SK Aarhus er en klub, der passer til hende, mener hun.

- Det er en klub, der på mange områder har helt de samme værdier, som jeg kender fra Vendsyssel og ikke mindst min håndboldopvækst i SEIF Håndbold, siger hun i pressemeddelelsen.

- På det personlige plan, håber jeg naturligvis at kunne fortsætte min udvikling og blive en gevinst for holdet. Jeg glæder mig rigtig meget til den kommende sæson, og nu gælder det så om at slutte godt af i Vendsyssel, hvor vi for øjeblikket indtager en 3. plads i 1. division, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.