Vendsyssel FF

Vendsyssel tog et kvantespring

En enkelt scoring af Tiago de Leonco sendte Vendsyssel FF seks pladser op i tabellen

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

1. division fodbold. Bredbånd Nord Arena, Hjørring. VFF mod Helsingør.Foto: Bent Bach

HJØRRING:Vendsyssel FF avancerede onsdag aften til femtepladsen i 1. division med en hjemmesejr på 1-0 over FC Helsingør foran 921 tilskuere på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

Det var tredje gang i træk, at cheftræner Joakim Mattssons tropper satte tre point ind på kontoen i landets næstbedste fodboldrække, og gevinsten var et spring på hele seks placeringer i tabellen.

I den samlede stilling er vendelboerne nu to point efter gæsterne fra Helsingør, der indtager den tredjeplads, som udløser playoffkampe om oprykning til Alka Superligaen.

Foræring fra Helsingør

Værterne tog initiativet fra første fløjt, og i det 11. minut var Tiago de Leonco tæt på at bringe vendelboerne i front. En clearing fra egen forsvarszone havnede ved angriberen, der straks satte fart ind i feltet, men Mikkel Bruhn i Helsingør-målet diskede op med en flot fodparade.

Mindre heldig så målmanden ud otte minutter senere, hvor han skulle cleare bolden på egen baglinje. Der kom ikke ret meget luft under kuglen, som havnede ved Tiago de Leonco, og denne gang hamrede brasilianeren resolut bolden i nettet.

I det 27. minut var René Shaki Joensen tæt på at fordoble føringen med en flad afslutning fra kanten af feltet, men bolden gik lige forbi den ene opstander.

To store dobbeltchancer

Enkelte gange var der optræk til Helsingør-chancer, men Vendsyssel FF var det farligste hold på banen i første halvleg. Frontduoen med Tiago de Leonco og Thomas Dalgaard lurede konstant på muligheder, og i det 38. minut var sidstnævnte tæt på at score i to omgange, inden gæsterne fik clearet.

Umiddelbart efter var det Helsingør, der fik to store chancer i samme sekvens, og det var kun heroisk forsvarsspil af Rune Frantsen, der kastede sig ned i afslutningerne, som forhindrede en udligning.

I første halvlegs overtid var Tiago de Leonco igen tæt på, men Helsingør-defensiven fik sparket bolden væk lige foran målstregen, og værterne måtte derfor nøjes med en føring på 1-0 ved pausen.

Tæt på udligning

De underholdende takter fortsatte desværre ikke i anden halvleg, hvor værterne havde en mere afventende tilgang. Vendelboerne spillede ikke nær så direkte, når omstillingsmulighederne bød sig.

I det 76. minut var gæsterne tæt på at udligne, da Martin Koch Helsted kom først på et indlæg tæt under mål, men den indskiftede Helsingør-angriber headede bolden direkte på overliggeren.

Vendsyssel havde travlt med at forsvare føringen i slutfasen, hvor gæsterne konstant var på bolden, men det lykkedes at bevare forspringet frem til slutfløjtet, og vendelboerne melder sig dermed ind i topstriden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.