Vendsyssel-træner: Flere sejre venter

Joakim Mattsson fik sin første sejr med Vendsyssel i 1. division, og han tror på flere

Mattsson fik første sejr i 1. division med Vendsyssel FF. Foto: Kim Dahl Hansen

Mattsson fik første sejr i 1. division med Vendsyssel FF. Foto: Kim Dahl Hansen

HJØRRING:Svenske Joakim Mattsson tiltrådte inden denne sæson stillingen som cheftræner i Vendsyssel FF efter en enkelt sæson i Skive. De har dog ikke været en ubetinget succes med den nye træner rent pointmæssigt. Inden søndagens opgør mod FC Fredericia var det kun blevet til et enkelt point i fire kampe, men søndag kom forløsningen endelig.

- Det betyder rigtig, rigtig meget. Det er det, vi lever og ånder for. Det er at vinde kampe, og nu har vi gjort det, og nu ved vi, at vi kan, så nu ligger der mange sejre og venter foran os, siger Joakim Mattsson.

Joakim Mattsson har siden sin tiltrædelse forsøgt at inkorporere en anderledes spillestil end tidligere i Vendsyssel, og i opgøret mod Fredericia kunne man begynde at se flere positive tendenser. Men der er stadig noget at arbejde med.

- Jeg synes godt, at vi kan lægge et niveau på mere. De chancer, som vi spiller os til i dag, kan vi gøre endnu større, så vi kan score endnu flere mål, og så kunne vi have dræbt kampen allerede i 1. halvleg, siger Joakim Mattsson.

Næste opgave for Matssons tropper er på udebane mod Hobro IK.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.