Fodbold

Vendsyssel vil vente på Rye

Den 20-årige midtbanespiller står foran en lang skadespause, og hans kontrakt udløber ved årsskiftet

Der går et stykke tid, inden Christian Rye igen kan trække i den hvide Vendsyssel-trøje. Foto: Grete Dahl

Der går et stykke tid, inden Christian Rye igen kan trække i den hvide Vendsyssel-trøje. Foto: Grete Dahl

HJØRRING:Christian Rye brækkede sin venstre fod i onsdagens pokalnederlag til Skive, og den 20-årige midtbanespiller står nu foran en længere pause.

Først venter seks uger i gips og en mulig operation, inden en måneds genoptræning kan igangsættes. Et comeback har altså lange udsigter, selvom alt skulle efter planen.

- Resten af efteråret er næsten væk. Det må tage den tid, som den slags nu tager, men jeg satser på at komme styrket tilbage, siger Christian Rye, der selvsagt ikke er med, når Vendsyssel FF lørdag møder Brønshøj på udebane, hvor afløseren Hjalte Bo Nørregaard kan få debut.

Svært at overbevise

Den tidligere AaB’er har kontrakt med Vendsyssel FF frem til årsskiftet, men selvom der ikke er udsigt til spilletid i de kommende måneder, er klubben positiv omkring midtbanespillerens fremtid i Hjørring.

- Det bliver svært at overbevise, når man ikke kan spille, men Christian har nået at sætte et rigtig godt aftryk på træningsbanen og i de få kampe, som han nåede at være med i. Det gælder også rent personligt, siger sportschef Jacob Krüger, som samtidig giver udtryk for, at han håber på et længere samarbejde.

- Når vi får et overblik over Christians skade, kan jeg sagtens forestille mig, at vi tager en snak om, hvorvidt samarbejdet skal være endnu længere, siger Jacob Krüger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst