Vendsyssel ydmyget i Aarhus

AGF vandt lang testkamp med 7-0

Ove Christensen kunne absolut ikke være tilfreds med sine tropper i lørdagens testkamp. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Ove Christensen kunne absolut ikke være tilfreds med sine tropper i lørdagens testkamp. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AARHUS:Vendsyssel FF kan være glade for, at der stadig er et stykke tid til sæsonstarten i landets næstbedste fodboldrække. Lørdag spillede holdet en lidt speciel testkamp over tre halvlege af 45 minutter mod divisionsrivalerne og konkurrenter i topkampen, AGF, og den kamp endte med sen sejr på hele 7-0 til aarhusianerne.

Kim Aabech bragte hjemmeholdet foran med 1-0 på et direkte frispark, og derfra gik det kun ned af bakke for Vendsyssel, der kunne se Morten Nordstrand øge til 2-0, inden Danny Olsen udbyggede føringen til 3-0.

Den lille angriber Jeppe Kjær, der kom til AGF sidste forår, scorede de to næste mål for aarhusianerne, inden den tidligere AaB’er Daniel Christensen gjorde det til 6-0.

Endelig sluttede ydmygelsen med et straffespark fra Danny Olsen.

Kampen var den første i Vendsyssel-trøjen for nyindkøbet Bjarke Jacobsen, der blev hentet i transfervinduets sidste timer, og Ove Christensen kunne også råde over den nye svenske angriber Matias Mete, der kom til på en fri transfer i sidste uge efter at have imponeret i en testkamp mod Hobro IK.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.