Vendsyssels reserver nedsablede Jammerbugt

Ove Christensen får kam til sit hår, da reserverne gjorde sig positivt bemærket i træningskamp

Vendsyssels reserver gjorde positivt opmærksom på egne evner, da de storsejrede over Jammerbugt FC i en træningskamp. Arkivfoto: Kurt Bering

Vendsyssels reserver gjorde positivt opmærksom på egne evner, da de storsejrede over Jammerbugt FC i en træningskamp. Arkivfoto: Kurt Bering

VRÅ:Vendsyssels reserver gjorde sit til at gøre livet svært for cheftræner Ove Christensen, da de sejrede med hele 5-0 over Jammerbugt FC i en træningskamp.

Dermed viste de, at moralen og sulten er stor blandt spillerne udenfor startelleveren.

- Det viser bare, at vores trup har stor kvalitet, og at mange byder sig til. Det må alt andet lige sætte Ove Christensen og Henrik Jensen i en svær situation, siger Christian Overby.

Jens Kristian Sørensen, Andre Riel, Buster Munk, Rene Joensen og Christian Amtoft fordelte målene imellem sig mod et Jammerbugt-hold, der mødte op i noget nær stærkeste opstilling. Viktor Ahlmann, Mark Westergaard og Michael Nielsen var blandt navnene på Jammerbugts holdkort.

- Jeg kan kun tale for mig selv, men det, at man ikke er blandt starterne, øger kun motivationen. Jeg synes, vi viser, at der ikke er nogen i truppen, der ikke kunne træde ind i startopstillingen, siger Overby, der var lidt overrasket over, hvordan den overbevisende sejr kom i hus.

- Jeg er lidt overrasket over, at vi så nemt kommer igennem. Vi lykkedes godt med de ting, som vi går og træner i hverdagen. Vi står kompakt på banen, arbejder hårdt og sørger for at hjælpe hinanden.

Christian Overby er glad for at se reserverne byde så godt ind på spilletid, i stedet for at slå op i banen over ikke at være blandt trænerparrets aktuelle foretrukne.

- Man kunne se, at vi havde overskud til mere end 90 minutter. Det var dejligt at se. Konkurrencen er rigtig, rigtig stor, men det er dagsformen, der gør sig gældende, og selvfølgelig har træneren sine favoritter.

Kampen blev spillet på kunstbanen i Vrå, da græsbanerne stadig er hårde som følge af det vedvarende frostvejr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.