Veninde afslører: Lady Gaga bliver gift til sommer

Sangerinden Lady Gaga er ved at komme ovenpå efter en operation, og nu har hun noget godt i vente.

Veninde afslører: Lady Gaga bliver gift til sommer

De har været kærester i halvandet år, men allerede nu ser det ud til, at sangerinden Lady Gaga og hendes udkårne, skuespilleren Taylor Kinney, er klar til at lade sig smede sammen.

For ifølge Lady Gagas gode veninde, dj'en Lady Starlight, så planlægger sangfuglen at gå op ad kirkegulvet til sommer.

- Så vidt jeg har hørt, så er det vist ikke den store hemmelighed, at de har planer om at blive gift i år, siger Lady Starlight til avisen The Mirror.

Hun afslører også, at Lady Gaga er helt forgabt i sin kæreste, der blandt andet spiller med i tv-serien "Vampire Diaries".

- Hun har fortalt mig, at han er hendes eneste ene, og det kan man tydeligt fornemme, når man ser dem sammen, siger hun.

- De var bare skabt for hinanden. Først troede jeg, at han var for pæn til også at være sød, men nu synes jeg, at han er helt fantastisk, siger Lady Starlight.

Præcis hvornår brylluppet skal stå er ikke helt på plads, men det ser ud til, at Gaga kan blive sommerbrud. Til den tid bør hun også være kommet sig helt efter at have været plaget af en slem ledbetændelse i hoften, som hun er blevet opereret for.

- Der er en periode til sommer, hvor han har fri, og hun ikke har særlig meget i kalenderen, så regn med, at der kommer en udmelding snart, siger hun.

Lady Gaga er kendt for sine outrerede kostumer og hovedbeklædninger, så mon ikke der er et par designere, der kan glæde sig til at komme på overarbejde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.