Veninden slog Wozniacki tidligere på året

Caroline Wozniacki har revanche til gode mod veninden Agnieszka Radwanska før torsdagens kvartfinalekamp.

Veninden slog Wozniacki tidligere på året

Der er tale om et vaskeægte venindeopgør, når Caroline Wozniacki senere torsdag tørner sammen med polske Agnieszka Radwanska i kvartfinalen ved WTA-turneringen Pan Pacific Open i Tokyo.

Det er Wozniacki, som har revanche til gode, eftersom Radwanska sejrede i spillernes seneste opgør. Det var tidligere i år i Sydney, hvor Radwanska vandt med 3-6, 7-5, 6-2.

Samlet fører Wozniacki med 5-2 i indbyrdes kampe, så helt skræmt bør danskeren ikke være.

På papiret er Radwanska som verdens nummer tre og forsvarende mester i turneringen favorit.

Wozniacki er verdens nummer 11, men er i topform efter sejren ved Korea Open i sidste uge. Danskeren har også fine minder fra turneringen i Tokyo, hvor hun strøg til tops for to år siden.

Faktisk mødte spillerne hinanden ved Pan Pacific Open i netop 2010 - også dengang i kvartfinalen. Men en skadet Radwanska måtte opgive at fuldføre ved stillingen 5-0 til Wozniacki i første sæt.

Korea Open er den eneste turnering, Wozniacki har vundet i år. Radwanska har haft en flot sæson med tre turneringssejre samt blandt andet en finaleplads ved Wimbledon.

Wozniacki og Radwanska skal på banen som kamp nummer to efter Victoria Azarenka-Angelique Kerber-opgøret, der er sat til at begynde tidligst klokken 10 dansk tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.