Veninderne overraskede Christiane med babyfest

Christiane Schaumburg-Müller fik sig noget af en overraskelse, da veninderne havde arrangeret en babyfest.

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller overraskede danskerne, da hun i maj annoncerede, at hun og rapperen Liam O'Connor skal være forældre.

Lørdag var det så venindernes tur til at overraske skuespillerinden med et brag af et babyshower for at fejre de lykkelige omstændigheder.

Og den overraskelse gik rent hjem hos hovedpersonen, der har delt flere billeder fra festen på det sociale medie Instagram. Her kan man se, hvordan veninderne har pyntet op til babyfest med balloner udformet som vilde dyr, en lyseblå kage og andet pynt i blå farver.

- En dag som denne vil jeg ikke glemme. Tak til alle mine søde veninder, der bare har gjort alt for, at denne dag blev perfekt! Og det var den fra start til slut syv timer senere. Ren kærlighed, skriver Christiane Schaumburg-Müller til billedet og indikerer med hashtagget "surprise", at det var en overraskelsesfest.

Tv-stjernen afslører også på det sociale medie, at gæsterne har udfoldet deres kreative evner i løbet af dagen, hvor de alle har skrevet hilsner eller tegnet på små bodystockings, der sandsynligvis tages i brug, når den lille ny kommer til verden.

Allerede i maj afslørede Christiane Schaumburg-Müller, at parret venter en dreng. Graviditeten kom som en overraskelse for mange, da rapperen og tv-personligheden sidste sommer ellers havde annonceret deres skilsmisse.

Siden blomstrede kærligheden op på ny, og "2900 Happiness"-skuespillerinden har tidligere fortalt, at den lille ny er en drømmebaby.

Tidligere i august afslørede hun desuden på Chrichri.dk, at parret har besluttet sig for, at den lille purk skal hedde Constantin, mens Christiane Schaumburg-Müller endnu ikke har offentliggjort terminsdatoen.

Se nogle af billederne her:

https://www.instagram.com/p/BJV1q73jhul/?taken-by=christianesm

https://www.instagram.com/p/BJWAnxyD1_P/?taken-by=christianesm

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.