Vennetjeneste endte med en dom

45-årig trodsede indrejseforbud for at hjælpe ven med at skaffe penge

Heidi Majgaard B. Pedersen
Arkivfoto.
Retssag 14. februar 2018 19:20 - Opdateret 14. februar 2018 21:39

HJØRRING: Der er faldet dom i sagen mod en 45-årig mand, der var tiltalt for brugstyveri af en fabriksny Nissan Qashqai, brugstyveri af en Ford Transit, overtrædelse af udlændingeloven - ved indrejse til Danmark til trods for et indrejseforbud, samt et tyveri hos butikken Pier 1 i Skagen, hvor der blev stjålet jakker af blandt andet mærkerne ’Hilfiger’ og ’Armani’ til over 300.000 kroner.

Den 45-årige erklærede sig skyldig i alle anklager og forklarede i retten, at han var rejst til i Danmark, fordi han har en kæreste i Frederikshavn - den 45-årige bor selv i Sverige.

Han forklarede også, at han havde været med til at begå indbruddet i Skagen, fordi han ville hjælpe en god ven, der skyldte penge.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Bjørn Fogh.

Den 45-årige blev af Retten i Hjørring idømt 9 måneders ubetinget fængsel og en udvisning fra Danmark, men har udbedt sig betænkningstid.

Ifølge anklager Bjørn Fogh udbad den 45-årige sig betænkningstiden for at kunne undersøge, hvilke muligheder han har for hurtigst muligt at komme tilbage til Sverige.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...