Venstre-topfolk tavse om intern Løkke-kritik

Næstformand Kristian Jensen og Peter Christensen har ingen kommentarer til baglandets kritik af formanden.

Venstres stærke mand, den tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen, er tirsdag morgen igen ude med et glødende forsvar for sin formand, Lars Løkke Rasmussen, der af flere folk fra baglandet opfordres til at trække sig.

Det samme er politisk ordfører Inger Støjberg, mens næstformand Kristian Jensen tirsdag er mere tavs.

Mandag afviste han, at han ville stille op som modkandidat mod Løkke, hvilket af Venstre-kenderen Jarl Cordua er blevet udlagt som om, at han derimod er klar som kandidat, i det øjeblik Løkke eventuelt måtte trække sig eller blive tvunget til at gå.

Men tirsdag vil Kristian Jensen ikke kommentere på baglandets vedholdende kritik af Løkke.

- Jeg skal ind til et møde nu her, er Kristian Jensens eneste kommentar, da han møder pressen foran Lars Løkkes kontor, hvor lederne fra blå blok mødes en gang om ugen for at diskutere politiske sager.

Kristian Jensen bliver fortsat sat i spil af folk fra baglandet som den person, der skal afløse Løkke. Blandt andet fra Venstres lokalformand i sønderjyske Rødding, Aksel Buchholt.

- Indtil alt andet er modbevist, tror jeg da bestemt, at Kristian Jensen er et rigtig godt bud, siger Aksel Buchholt til TV2 News.

Venstres finansordfører, Peter Christensen, der kommer fra Rødding og samtidig er en del af inderkredsen omkring Lars Løkke, ønsker ikke at forholde sig til sin lokale partiforenings udmelding.

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Peter Christensen.

Tirsdag i næste ude mødes Venstres 132 medlemmer af hovedbestyrelsen på foranledning af Lars Løkke Rasmussen.

Her skal søndagens valgnederlag ved EU-parlamentsvalget diskuteres, ligesom Løkkes sager om partibetalt tøj og en ferie til familien samt hans rygning på hotelværelser, hvor han ikke måtte ryge, er på dagsordenen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst