Heard beretter om Johnny Depps slag efter misforstået joke

Skuespiller Johnny Depp har nægtet at slå sin ekskone, Amber Heard. Dette modsiger hun dog i retten onsdag.

Skuespiller Amber Heard har onsdag vidnet for første gang i retssag mod sin eksmand Johnny Depp. <i>Elizabeth Frantz/Reuters</i>

Skuespiller Amber Heard har onsdag vidnet for første gang i retssag mod sin eksmand Johnny Depp. Elizabeth Frantz/Reuters

Den amerikanske skuespillerinde Amber Heard har onsdag indtaget vidneskranken for første gang i en injuriesag, som eksmanden og skuespiller Johnny Depp har trukket hende i retten for.

I retten fortæller en tårevædet Amber Heard, at Johnny Depp slog hende, da hun grinede af teksten på en af hans tatoveringer.

Depp har tidligere under sit vidnesbyrd afvist at have slået sin ekskone.

Foran et nævningeting i retten i Virginia fortæller Amber Heard onsdag, at skuespillerparret havde et "magisk" forhold, indtil det blev voldelig.

Det første fysiske udbrud skete ifølge Amber Heard, da hun spurgte til en af Johnny Depps tatoveringer, hvor han forklarede, at der stod "Wino", hvortil Amber Heard grinede, da hun efter eget udsagn troede, han jokede.

- Han slog mig i ansigtet. Jeg vidste ikke, hvad der foregik. Jeg stirrede bare på ham, fortæller skuespillerinden i retten.

Hun siger videre, at Johnny Depp slog hende to gange mere og spurgte, om hun synes, det var sjovt.

Den 58-årige Johnny Depp har omvendt beskyldt Amber Heard for, at det var hende, der var den voldelige i forholdet.

Johnny Depp har sagsøgt sin ekskone for 50 millioner dollar og anklaget hende for injurier, fordi hun i 2018 skrev en klumme, hvor hun beskrev sig selv som en offentlig person, der har oplevet misbrug i hjemmet.

Amber Heard nævnte ikke Johnny Depps navn i klummen, der blev bragt i avisen The Washington Post. Skuespillerinden har omvendt sagsøgt sin eksmand for 100 millioner dollar for at kalde hende en løgner.

Parret blev skilt i 2017 efter mindre end to års ægteskab.

Johnny Depp, der engang var blandt de største stjerner i Hollywood, har sagt, at retssagen har kostet ham "alt". En ny "Pirates of the Caribbean"-film er blevet sat på pause, og filmserien "Fantastiske skabninger" har fundet en erstatning for skuespilleren.

For mindre end to år siden tabte Johnny Depp en sag mod den britiske tabloidavis The Sun. Avisen havde kaldt ham en "wife beater" (en der slår sin hustru, red.).

Under en retssag i London blev det afgjort, at han flere gange havde overfaldet Amber Heard og fået hende til at frygte for sit liv.

36-årige Amber Heard er blandt andet kendt for sin rolle i filmen "Aquaman" fra 2018.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.