Netflix vil lave en spin-off af Stranger Things

"Stranger Things" er blandt de mest sete serier på Netflix, og nu er streaminggiganten begyndt på en spin-off.

Netflix har påbegyndt skabelsen af en spin-off-serie af megahittet "Stranger Things". (Arkivfoto). <i>Ndz/Star Max/Ipx/Ritzau Scanpix</i>

Netflix har påbegyndt skabelsen af en spin-off-serie af megahittet "Stranger Things". (Arkivfoto). Ndz/Star Max/Ipx/Ritzau Scanpix

Der er godt nyt derude til fans, som har fulgt karaktererne Eleven og Mike Wheeler i den fiktive landsby Hawkins i serien "Stranger Things" i løbet af de seneste seks år.

Netflix nåede kun lige akkurat at lægge låg på seriens fjerde sæson, inden streaminggiganten onsdag kunne oplyse, at en spin-off af den populære serie er i støbeskeen.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

En spin-off er et koncept, hvor man for eksempel laver en ny serie, som foregår i samme univers. Der kan også være roller, som genoptræder i den nye serie.

Fans af serien må imidlertid ruste sig med tålmodighed, da Netflix endnu ikke har givet nogen præcise detaljer om den nye spin-off-serie. De kan til gengæld glæde sig over, at det ikke bare bliver til en spin-off på tv.

"Stranger Things"-universet skal nemlig efter planen også manifesteres på de skrå brædder, oplyser Netflix.

Selv om det endnu er småt med detaljer om den nye spin-off, giver Netflix i en pressemeddelelse en forsmag på, hvad serien kommer til at handle om.

Idéen til spin-off-serien er nemlig baseret på de to "Stranger Things"-manuskriptforfatteres originale idé til "Stranger Things".

Netflix beskriver ikke den idé nærmere, men tvillingparret bag manuskriptet - Matt og Ross Duffer - gav i sidste uge et interview til popkulturmediet Den Of Geek, hvor de løftede sløret for nogle af de oprindelige tanker bag serien.

Matt Duffer fortalte mediet, at begge tvillinger er vilde med konspirationsteorier og i midten af 2000'erne fandt på at lave en film om Montauk-projektet.

Det er en kendt konspirationsteori, der handler om, at USA arbejdede med at udvikle tidsrejser og psykologisk krigsførelse. Konspirationsteorien er desuden beskrevet i en roman af forfatterne Preston Nichols og Peter Moon.

Netflix har ikke sat en dato for, hvornår den nye spin-off-serie skal udgives.

"Stranger Things" havde ifølge Netflix den største premiereweekend nogensinde for en engelsksproget serie. I alt blev serien set i 286,8 millioner timer i første weekend.

Allerede efter en uge var det den mest sete engelsksprogede tv-serie på Netflix nogensinde.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.