Verdens mest likede billede: Et æg ...

Nogen satte sig for at slå verdensrekorden på Instagram - og det lykkedes

Fritid 18. januar 2019 19:45 - Opdateret 18. januar 2019 19:45

VERDEN: Instagram har fået en ny konge - det mest likede billede nogensinde er ikke længere Kylie Jenners datter, der holder om sin mors tommeltot. Det er et ... æg.

Ikke noget stort, forkromet æg. Ikke et Faberge-æg. Bare et brunt æg.

Posted fra kontoen world_record_egg, der ikke har postet andre billeder end dét ene. Med det ene formål at vippe Kylie Jenner af tronen og sidde øverst med titlen "Verdens mest likede billede".

Hvad formålet er, udover at bevise, at internettet kan de underligste ting, får foreløbig stå hen i det uvisse. Men hvis du er gammel nok, og har været på Facebook længe nok, så kan du måske huske siden "Kan den her ananas for flere fans end Sidney Lee?" (og jo, det hed fans af sider dengang i de mørke tider i 00'erne).

Dén side startede som en joke, men sider med mange følgere er penge værd, og skiftede på et tidspunkt karakter (og blev formentlig solgt) og brugt som reklamesøjle. Et gæt på, at den eller dem, der står bag ægget, også vil kapitalisere på æggets 2,6 millioner følgere, er nok ikke helt galt.

Måske bliver den næste post fra kontoen et klækket æg, der vil give en antydning af, hvad det hele drejer sig om. Udover at bevise, at man kan.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...