Verdens nummer 58 er klar til Wozniacki

Den danske tennisspiller møder puertoricansk modstander i sin første kamp i Miami.

Opgaven burde være overkommelig, når Caroline Wozniacki senere på ugen skal i kamp for første gang ved WTA-turneringen Sony Open Tennis i Miami.

Det står nu klart, at danskeren skal møde puertoricanske Monica Puig, der ligger nummer 58 i verden, i anden runde af turneringen.

I første runde slog 20-årige Puig verdens nummer 36, Magdalena Rybarikova fra Slovakiet, 6-1, 7-6.

11.-seedede Wozniacki, der sidder over i første runde, har aldrig tidligere mødt puertoricaneren.

Den tidligere verdensetter er faldet til nummer 18 på den seneste WTA-rangliste, men der er gode forudsætninger for at opnå point til listen i Miami.

I den foregående turnering i Indian Wells havde hun mange point at forsvare efter finalepladsen i 2013, men det forholder sig anderledes i Miami, hvor hun sidste år blev elimineret i tredje runde.

Klarer Wozniacki den udfordring, vil hun formentlig skulle spille mod den 17.-seedede amerikaner Sloane Stephens i tredje runde.

Hende har danskeren gode erfaringer med. Det er blevet til tre sejre ud af lige så mange mulige - heraf to gange i 2013.

Spiller Wozniacki sig videre til fjerde runde, kan det meget vel blive til karrierens 11. duel mod serberen Jelena Jankovic. De har indtil videre vundet fem gange hver. Så sent som i sidste uge vandt Jankovic klart i Indian Wells.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.