Hjallerup

Verdens største koncertkaravane

Frivillige puster ud mellem koncerter

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den nuværende centerleder, Jim Hermansen, har oplevet Grøn Koncerts ophold i Hjallerup for første gang, og han er imponeret. Foto: Ole Torp

HJALLERUP:55 lastbiler, 17 busser, 30 fastansatte og 620 frivillige.

- Uden at overdrive, så vil jeg godt påstå, at den ikke har så lige i verden, siger Jacob Bostrup, som er leder af kæmpekaravanen fra Muskelsvindfondens Grøn Koncert. Snakken med Jacob foregår siddende på et trappetrin udenfor Hjallerup Idrætscenter.

Karavanen ”ligger over” i Hjallerup, som man har gjort rigtigt mange gange. Det vil sige, at efter en koncert i Aalborg om søndagen, så har karavanen sat kursen mod Hjallerup, hvor der var indkvartering på skolen, og benyttelse sig af idrætscentrets mange faciliteter. Opholdet i Hjallerup varede et par dage og blev benyttet til afslapning under forskellige former bl.a. en stor ”gallafest” for alle deltagerne.

Jacob var med som frivillig for første gang i 1998, og dengang var han ikke særligt begejstret for pausedagene i Hjallerup. Men efterhånden er han og de andre blevet ualmindeligt glade for stedet.

- Det er simpelthen det bedste sted at ”ligge over”, og jeg vil også i år sige tak til Hjallerup, som altid tager så godt imod os.

Jim Hermansen, som for nylig afløste Knud Mikkelsen som leder af Hjallerup Idrætscenter, oplevede for første gang koncertkaravanens ankomst og ophold, og han samarbejdede i mange henseender med folkene fra Grøn Koncert. Hans erfaringer efter de første par dage lyder således: - Det er en imponerende maskine med en helt fantastisk logistik. Dertil kommer det flotte sammenhold. Den kanonfest, som de holdt i går aftes og nat, viste, hvor god stemningen er blandt dem. Vi må heller ikke glemme, at et sådant besøg giver en hel del til Hjallerup By.

Fra Hjallerup gik koncertturneen videre til Esbjerg, så til Odense, om lørdagen Næstved, og turneens sidste koncert var i Valby.

- Vi har indtil nu været velsignet med et godt vejrlig. Vi er meget afhængige af vejret. Hvis det er meget vådt, så synker bl.a. de tunge lastbiler i, og der går ekstra meget tid med at få halet dem op igen. Det kan godt være noget besværligt, slutter Jacob og ser op mod himlen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst