Verdens største producent af træpillefyr bor nu i Sæby

Borgmester Birgit Hansen indviede NBE´s nye domicil

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Borgmester Birgit Hansen var inviteret til at klippe snoren hos NBE, der ligger i bygninger på Kjeldgaardsvej. Her lå Brynje skofabrik i mange år, men nu skal der produceres træpillefyr på matriklen. NBE er nemlig verdens største producent af træpillefyr.

Indehaverne Kim Gregersen og Jannich Hansen var mester for en lille practical joke, da borgmesteren skulle klippe snoren. Saksen virkede ikke, og så hev de en motorsav frem, som Birgit Hansen måtte anvende. NBE har i dag 17 ansatte, og har investeret i nye robotter til produktionen af en helt ny type træpillefyr, som de har udviklet. Det hedder RTB- Ready To Burn, og skal kendes på dets brugervenlighed og høje kvalitet. Produktionen af RTB blev også startet ved festlighederne i dag tirsdag.

- Træpille fyr er den billigste og samtidig energirigtig varmekilde – og med vores nye produktserie har vi taget endnu et stort skridt i retning af: enkelt stilfuldt design, plug and play installation, minimal vedligeholdelse og monitorering / justering via PC, Tablets og Smartphones. Et træpille fyr er ikke længere noget der installeres i en lade på landet – men i ganske almindelige parcelhuse, fortæller direktør i firmaet Jesper Krøger Lemme.

Hidtil har hele produktionen af Kedler været placeret i Tjekkiet – men nu tager NBE springet fuldt ud og starter egenproduktion i Danmark. En 100 % dansk produceret serie af træpille fyr er således en realitet.

Produkt serien markedsføres under navnet ”RTB” og sætter nye normer for design, driftssikkerhed og behov for vedligeholdelse. De kendte brands Woody, Scotte + og Scotte fortsætter sideløbende med RTB.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.