Verdensstjerne fejret i Hobro

Tom Kristensen holdt stor 50-års fødselsdag i sin hjemby

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den pensionerede racerkører Tom Kristensen holdt lørdag 50 års fødselsdagsfest “The Journey” for familie og venner. Her er det Søren Sko fra bandet Sko/Torp, der hilser på fødselaren. Til venstre cykelsportsdirektør og eks-cykelrytter Brian Holm. FOTO MÅ IKKE BRUGES AF ANDRE MEDIER END NORDJYSKE MEDIER. Foto Claus Søndberg

HOBRO:Motorsportslegenden Tom Kristensen har rundet de 50 år, og det fejrede han lørdag med reception i Det Røde Pakhus i Hobro. På racerkørerens egentlige fødselsdag i juli var han travlt optaget som steward under Formel 1 i Østrig, og derfor blev begivenheden fejret lørdag aften i stedet, fortæller Jan Würgler, der er pressechef for Tom Kristensen Racing.

Til receptionen havde Tom Kristensen inviteret 140 mennesker, heriblandt en masse samarbejdspartnere og professionelle relationer. Flere var blandt andet fløjet ind fra USA, England og Tyskland, men receptionen var også for nære venner og familie. Ifølge Jan Würgler har det stor betydning for Tom Kristensen at fylde 50, men det er ligeså vigtigt med et arrangement, der var hyggeligt og afslappet.

- Der var ikke noget pompøst eller fint over denne her fest, selvom mange af gæsterne måske er vigtige mennesker. Tom er trods alt fra Hobro og helt nede på jorden, og det ændrer han ikke på. Han er glad for sin hjemstavn, og det er også derfor, han holdt det her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.