Vestergaards klub smider landsholdsnavne på porten

Landsholdsspillere fra Tyskland, Schweiz og Holland må blive hjemme, når Hoffenheim tager i træningslejr.

Vestergaards klub smider landsholdsnavne på porten

Den tyske klub Hoffenheim overlevede kun med nød og næppe i Bundesligaen, og den svage sæson får nu konsekvenser for en række prominente navne.

Træner Markus Gisdol har nemlig sorteret flere landsholdsspillere fra den trup, der i de kommende dage rejser på træningslejr, og det tolker tyske medier som et vink med en vognstang om, at de ikke har nogen fremtid i klubben.

Mens den danske midterforsvarer Jannik Vestergaard er med på træningslejren, må målmanden Tim Wiese og midtbanespilleren Tobias Weis blive hjemme og træne med "træningsgruppe 2", som klubben kalder det.

Både Wiese og Weis har spillet kampe på det tyske landshold.

- Jeg ved, at det ikke er nemt for de spillere, der skal træne med gruppe 2. Men med vores store trup, var det nødvendigt at dele det op. Kun sådan kan vi arbejde målrettet og professionelt, siger Markus Gisdol.

Ifølge aviser Die Welt er også den hollandske landsholdsback Edson Braafheid, den schweiziske angriber Eren Derdiyok og Jannik Vestergaards forsvarskonkurrent Matthieu Delpierre blandt de 10 spillere, der ikke har nogen fremtid i Hoffenheim.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.