Aalborg

Vestervig forstærket

Ma­ria Ber­tel­sen er vendt til­ba­ge til Ves­ter­vig KFUM, og lør­dag blev hun med syv mål top­sco­rer for hol­det i ude­kam­pen mod DUI Ny­kø­bing.Ar­kiv­fo­to.

Ma­ria Ber­tel­sen er vendt til­ba­ge til Ves­ter­vig KFUM, og lør­dag blev hun med syv mål top­sco­rer for hol­det i ude­kam­pen mod DUI Ny­kø­bing.Ar­kiv­fo­to.

DUI NYKØBING VESTERVIG KFUM 17-22 SERIE 1 DAMER HÅNDBOLD: Efter at have boet halvandet år i Aalborg er Maria Bertelsen vendt tilbage til Thy og Vestervig KFUM, og i sin sæsondebut trådte hun straks ind i sin tidligere rolle som topscorer. Maria Bertelsen stod for syv pletskud, da Vestervigs tophold i serie 1 på udebane vandt 22-17 over DUI Nykøbing. - Det er dejligt, at hun er tilbage. Det gør truppen noget bredere, og vi får også en større pige i midterforsvaret, så det skal vi nok få fornøjelse ud af, sagde Vestervig-træneren Lars Jacobsen, der til lørdagens kamp havde afbud fra både Yvonne Tilsted og Lene Tophus. Brændte chancer Lørdagens kamp var årets første for Vestervigs damer, der brugte det første kvarter af kampen på at finde sig til rette på banen. Thyboerne brændte masser af chancer, men i slutningen af første halvleg fik gæsterne styr på spillet, og med seks mål på stribe kunne holdet gå til pause med en føring på 11-7. I anden halvleg fik DUI udlignet til 11-11, men så fik Vestervig lukket af i forsvaret og gang i kontraspillet og kunne køre en sikker sejr i hus.lac [ Kampfakta: Nykøbing Hallen. Håndbold, serie 1 damer: DUI Nykøbing-Vestervig KFUM 17-22 (7-11). Målscorere for Vestervig KFUM: Maria Bertelsen 7, Lene Larsen 5, Vibeke Kristensen 3, Lone Sørensen 3, Eva Toft 2 og Heidi Hoelgaard 2.