Vesthimmerland holder åbent hus

Vilsted Sø

Vilsted Sø

Sammen med alle nordjyske kommuner og en række medier holder Vesthimmerlands Kommune åbent hus i uge 36 med kulmination lørdag den 10. september under temaet "Nordjylland - en del at være stolt af."

I den daglige journalistik hører vi om alle de problemer, som udkantskommunerne står med, men de positive historier, som kan inspirere andre til udvikling har ofte svært ved at trænge igennem. I en uge sætter de to medier fokus på de positive historier fra regionen.

- Vi vil belyse de problemstillinger, vi oplever i regionen, men også historier, der koncentrerer sig om det, vi er rigtig gode til i Nordjylland, og som vi måske kan dyrke endnu mere. Historier som kan inspirere andre, siger redaktionschef på P4 Nordjylland Gitte Sørensen.

Naturen som en ressource, sammenhold fremfor ensomhed, de mange ildsjæle, morgendagens vindere og de nye nordjyder er nogle af de temaer, som der sættes fokus på.

- Vi vil fortælle gode historier fra Nordjylland, give eksempler på det, vi er gode til, og komme med løsningsforslag på nogle af de udfordringer, vi står over for både i dag og fremadrettet, siger chefredaktør på TV2 Nord Jesper Christiansen.

Projektet "Derfor Nordjylland - en del at være stolt af" kulminerer lørdag d. 10. september, hvor Nordjylland holder åbent hus. Her inviteres folk fra hele landet til Nordjylland, når der i de nordjyske kommuner arrangeres en lang række forskellige åbent hus arrangementer.

Virksomheder, attraktioner, klubber, byer og institutioner er med i det store arrangement, så borgerne den dag kan komme med indenfor hos en række forskellige aktører i Nordjylland.

En sådan begivenhed for en hel landsdel er aldrig set før, og det bliver en dag hvor hele regionen er i festtøjet og viser de nordjyske herligheder frem, siger Jesper Christiansen.

Den store åbent hus dag får naturligvis ekstra bevågenhed i både radio og tv.

"Med Nordjylland holder Åbent Hus viser de nordjyske kommuner på kryds og tværs frem hvad de er særligt stolte af, siger Redaktionschef Gitte Sørensen.

Borgerne kan allerede nu deltage i debatten på Facebook eller komme med forslag til nye initiativer i Nordjylland.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst