133.300 kr. til julehjælp samlet ind på en time

Dansk Folkehjælps erhvervspanel satte tirsdag ny Vesthimmerlands-rekord

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Trods bange anelser i en coronatid lykkedes det tirsdag Dansk Folkehjælp Vesthimmerlands erhvervspanel at sætte ny rekord ved at indsamle 133.300 kr. til årets julehjælp.

Det betød, at afdelingens Indsamlingskoordinator, Ib Jensen, Aars, kunne drage et lettelsens suk, da resultatet af indsamlingen til årets julehjælp blev opgjort.

Indsamlingen blev afviklet på en time tirsdag, og midlerne anvendes til afdelingens julehjælp.

121 ansøgere opfylder kriterierne for at modtage hjælpen.

Som indsamlingsresultatet antyder, blev erhvervspanelet generelt godt modtaget, når paneldeltagerne ringede rundt til de lokale virksomheder.

- Trods de usikre tider fik vi en positiv modtagelse hos Vesthimmerlands erhvervsliv.

- Jeg havde frygtet, at årets indsamling ville være opad bakke på grund af de usikre tider. Men rekordresultatet viser, at der har været god vilje til at støtte den lokale julehjælp til borgere i Vesthimmerlands Kommune, konkluderer Ib Jensen og tilføjer:

- Erhvervspanelet indsats udgør en væsentlig del af det økonomiske grundlag for afdelingens julehjælp, som støtter enlige forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn på under 18 år.

- Julehjælpen 2020 har en samlet værdi af 1500 kr. pr. familie og består af julemad og kolonialvarer til en værdi af 500 kr. og et gavekort til indkøb af gaver til familiens børn på 1000 kr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.