49-årig kørte af vejen for ambulance: påkørt bagfra

Ung mand var uopmærksom og kørte op bag i personbil på Aarsvej ved Aars

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

Opdateret med korrekte oplysninger klokken 17.32.

AARS:En 49-årig kvindelig bilist gjorde alt det, hun skulle, da hun kom kørende mod syd ad Aarsvej omkring 100 meter syd for rundkørslen ved Vestre Boulevard i Aars.

Hun så en modkørende ambulance komme med høj fart og udrykning, bremsede lidt op og kørte ind til siden - blot med det resultat, at hendes bil blev ramt bagfra sådan lidt i venstre side af en bagfra kommende bil ført af en 23-årig mand, der ikke havde været opmærksom på ambulancen.

Den unge mand var i gang med at overhale kvinden, selv om der var dobbelt optrukne streger og derfor fortsatte med samme fart som hidtil. Da han så ambulancen, vlle han trække ind til højre, men her kørte kvinden, og han ramte derfra ind i hendes bil.

- Det var et lidt træls uheld for den 49-årige kvinde. Hun gjorde alt, det hun skulle og alligevel fik hendes bil altså en del buler ud af det på grund af den bagfra kommende bilists uopmærksomhed, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

Begge biler blev beskadiget, men de to førere slap fra uheldet med småskader, oplyser vagtchefen.

Uheldet skete ved 13-tiden, men der blev hurtigt ryddet op på uheldsstedet, så trafikken på Aarsvej blev minimalt påvirket.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.