Brand på fjerkræslagteri: Sort røg fra taget

Ventilator brød i brand og faldt ned i produktionshal

Arkivfoto

Arkivfoto

AARS:Sort røg stod op fra taget, da brandfolk lørdag formiddag ved godt 11-tiden nåede frem til Danpo A/S på Vestre Skovvej i Aars.

- En ventilator i taget var gået til og brudt i brand. Branden havde bredt sig til lidt af tagkonstruktionen og pappet på taget, så det gav en voldsom røgudvikling, forklarer indsatsleder Palle Olesen fra Nordjyllands Beredskab i Vesthimmerlands Kommune.

Ventilatoren faldt ned i den hal på slagteriet, som den skulle ventilere.

Herfra var medarbejderne nået ud, inden ventilatoren faldt ned, så ingen kom til skade hverken ved branden eller den nedfaldende ventilator.

- Ud over et fuldt slukningstog, så tilkaldte jeg assistance fra Farsø alene på meldingen. Man ved jo ikke, hvad man kommer ud til, når meldingen kommer fra en virksomhed, hvor der er folk på arbejde. Men heldigvis gik det ikke så galt, konstaterer Palle Olesen.

Han kunne dog sende brandfolkene fra Farsø hjem igen, da hans egne folk med to røgdykkere på taget og en stor ventilator først havde fået slukket branden og dernæst udluftet i fabrikshallen.

- Vi arbejdede omkring en times tid på brandstedet, og så kunne vi vende næsen hjemad igen og overlade rengøringen af fabrikshallen til skadesservice, slutter indsatslederen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.