Efterskolelærer fra Ranum i front for Enhedslisten

Annemette Bach går som spidskandidat bl. a. til valg på at styrke de små skoler

Annemette Bach, 48 år og efterskolelærer i Ranum - spidskandidat for Enhedslisten ved efterårets kommunalvalg i Vesthimmerland. Privatfoto

Annemette Bach, 48 år og efterskolelærer i Ranum - spidskandidat for Enhedslisten ved efterårets kommunalvalg i Vesthimmerland. Privatfoto

Vælgerne i Vesthimmerland får til efteråret et nyt parti at stemme på til kommunalvalget.

Enhedslisten har for nylig stiftet sin egen selvstændig afdeling i Vesthimmerland, og nu er partiet også klar med en spidskandidat til kommunalvalget 16. november.

Det bliver den 48-årige Annemette Bach, bosiddende i Ranum, hvor hun er lærer på efterskolen.

Helt overordnet håber hun, at Enhedslisten kan bidrage til større politisk mangfoldighed i Vesthimmerland.

Mere konkret er det især områder som miljø, social- og sundhed og skoler og uddannelse, Enhedslisten vil lægge vægt på i den forestående valgkamp.

På skoleområdet vil Enhedlisten gerne være med til at styrke de mindre skoler - ikke bare som det sted, hvor børnene får deres grundlæggende uddannelse, men også som det nære samfunds naturlige samlingspunkt.

- Jeg synes desværre, der er alt for meget fokus på, hvad folkeskoler - og især de små skoler - ikke kan.

- Der er ingen tvivl om, at de år, jeg i en lille klasse på ni elever, tilbragte på, hvad der dengang hed Vilsted-Vindblæs skole, har været utroligt vigtige i min demokratiske dannelse og forståelse af andre mennesker.

- Det samme oplever jeg med mine egne børn, hvoraf den ene stadig går på Ranum Skole, hvor personalet hver dag skaber rammerne om et engagerende og nærværende børneliv.

- Det gælder jo for børn, som for alle andre, at det er vigtigt at blive set, pointerer Annemette Bach.

Indtil videre er hun den eneste kandidat, Enhedslisten har valgt at offentliggøre forud for efterårets kommunalvalg, men bag Annemette Bach står ifølge en pressemeddelelse fra partiet ”et bredt sammensat og engageret team fra hele kommunen”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.